map-marker

Mallorca, 349 - 08013 Barcelona

telephone

93 207 31 65

envelope

barcelona@dominiquesbcn.cat

pointer-up

CLICKEDU

Conferència – Xerrada: Com ajudar als nostres fills i filles a Estudiar i Fer la Feina de l’Escola!

Conferència – Xerrada: Com ajudar als nostres fills i filles a Estudiar i Fer la Feina de l’Escola!

  • 15 novembre, 2022

Iniciem nou curs amb un nou Cicle de Conferències i Xerrades organitzades des de l’AFA Dominiques i la seva comissió per donar-vos un suport en l’educació dels vostres fills i de les vostres filles. 

Sovint ens plantegem com podem ajudar els nostres fills i filles a estudiar, a portar la feina al dia, a com realitzar les tasques… i a vegades aquesta pregunta no té una resposta massa clara.

Per això, des de l’AFA i en col·laboració amb l’Escola, vam proposar la primera xerrada-conferència d’enguany: “Com ajudar als nostres fills i filles a Estudiar i Fer la Feina de l’Escola!”

Eines, estratègies, propostes i recursos (i un pla de 8 punts!) per ajudar els infants i joves en els seus estudis, tinguin l’edat que tinguin i tingueu l’edat que tingueu i, pel camí, passar-ho bé i entendre’ns tots una mica més! Es tracta d’una xerrada que dóna algunes orientacions sobre les millors actituds i estratègies dels pares per ajudar els fills a estudiar i fer la feina del col.le. Després d’unes consideracions sobre el valor de l’estudi, es proposen dues “eines”, es detalla un programa de 8 punts i s’ofereix un decàleg sobre l’estudi a casa.

Us deixem amb el decàleg d’estudi a casa que ens ha fet arribar en Juanjo per ajudar-vos a casa a gestionar el temps amb l’estudi.