map-marker

Mallorca, 349 - 08013 Barcelona

telephone

93 207 31 65

envelope

barcelona@dominiquesbcn.cat

pointer-up

CLICKEDU

502 ANYS EDUCANT – ENTITAT CENTENÀRIA

⭐️ 𝟱𝟬𝟮 𝗔𝗡𝗬𝗦 𝗘𝗗𝗨𝗖𝗔𝗡𝗧 ⭐️
💚💚 A Dominiques Barcelona estem d’enhorabona! L’Escola ha rebut la distinció d’Entitat Centenària de la nostra ciutat de mans de l’alcalde, el Sr. Jaume Collboni @jcollboni.

🌟L’Ajuntament de Barcelona @barcelona_cat ha reconegut la nostra tasca educadora des de 1️⃣5️⃣2️⃣2️⃣ a la ciutat de Barcelona i, des de fa més de 140 anys, al barri de la Sagrada Família, 𝗲𝘀𝘀𝗲𝗻𝘁 𝗹𝗮 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗲𝗿𝗮 𝗲𝘀𝗰𝗼𝗹𝗮 𝗲𝗻 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮𝗿 𝗻𝗼𝗶𝗲𝘀 𝗱𝗲 𝘁𝗼𝘁 𝗹’𝗲𝘀𝘁𝗮𝘁📚✨. Aquest reconeixement premia la constància, l’esforç i la dedicació de tots aquests anys🥰.

🤩L’Escola, a través dels segles, ha estat un far de coneixement i igualtat, fomentant l’aprenentatge de totes i tots per igual📌. Estem profundament agraïdes per aquest reconeixement i compromeses a seguir impulsant l’excel·lència educativa i la igualtat. ❤️Seguim endavant, amb passió i determinació, cap a un futur ple d’èxits i acompanyament per a tots els infants que passen pels nostres passadissos🌟 🎓

✌️🚀Aquest reconeixement ens referma en el nostre compromís per seguir sent un referent en l’educació a la nostra ciutat, així com també a Catalunya, amb un projecte educatiu acollidor basat en la proximitat😍.

✅️Anem a pels propers 500 anys!🤩

CreaEscola Quality Certificate for Education Website