map-marker

Mallorca, 349 - 08013 Barcelona

telephone

93 207 31 65

envelope

barcelona@dominiquesbcn.cat

pointer-up

CLICKEDU

Proves Cangurs

✅️Com és tradició a l’Escola, hem participat a les proves cangur, un concurs de raonament matemàtic on competeixen infants de diferents escoles de Catalunya.🎉 Estem emocionats per poder compartir una molt bona notícia relacionada amb els èxits dels nostres estudiants en el camp de les matemàtiques. 🌟

Les proves Cangurs de Matemàtiques són un prestigiós concurs que avalua i reconeix les habilitats matemàtiques dels estudiants de diferents nivells. Aquesta competició, que compta amb una participació massiva d’alumnes de tot el país i posa a prova la seva capacitat per resoldre problemes matemàtics.

En aquestes proves s’ha demostrat, un cop més, la nostra excel·lència en matemàtiques: En Pol Solano Pueyo ha guanyat el segon premi de Catalunya a les proves Cangur de la seva categoria🏆👏

Amb gran orgull, felicitem al Pol, que ha demostrat una excel·lència remarcable en aquesta competició. Amb dedicació, esforç i treball amb les matemàtiques, ha aconseguit aquesta distinció. Aquesta impressionant fita reflecteix la seva destresa en la resolució de problemes complexos i la seva passió per aquesta disciplina. Estem molt orgullosos pel seu esforç, determinació i dedicació que l’han portat a aquest merescut reconeixement. El seu talent matemàtic, combinat amb el suport dels i les nostres mestres i la seva pròpia motivació interna, ha culminat en aquest brillant resultat.

A més, aquest èxit no hauria estat possible sense l’excel·lent preparació acadèmica i l’entorn educatiu favorable proporcionat per l’escola. Volem agrair als nostres professors i personal docent pel seu compromís en l’enfortiment de les habilitats matemàtiques dels nostres estudiants i per inspirar-los a buscar l’excel·lència en aquest àmbit.

També volem felicitar al Tian Rui, el Martí, l’Adrià, el Ferran, la Lucía, el Jorge, el Roland, el Teo, l’Alex, l’Aleix i en Marc, que han quedat entre els 600 millors🥳. Encoratgem a tot el nostre alumnat a seguir amb aquesta passió per les matemàtiques, a explorar noves àrees d’investigació i a continuar creixent com a estudiants. Els seus èxits són un exemple per a tota la comunitat educativa i una prova que, amb determinació i dedicació, els somnis es poden convertir en realitat.

🔜Us animem a seguir participant! Enhorabona!!💡. Com a escola, continuarem fomentant i celebrant els èxits acadèmics dels i les nostres estudiants, animant-los a perseguir els seus somnis i a superar tots els reptes que es trobin al seu camí.

Molt bona feina!

CreaEscola Quality Certificate for Education Website