map-marker

Mallorca, 349 - 08013 Barcelona

telephone

93 207 31 65

envelope

barcelona@dominiquesbcn.cat

pointer-up

CLICKEDU

Conferències a l’escola

Dilluns dia 17, Educació Emocional en família i el dia 20, Massa Pantalla?

Xerrada: Educació Emocional en família

La xerrada d’Educació Emocional en família tindrà lloc dilluns 17 de febrer a les 19.00 h a càrrec de la LAIA MESTRES, formadora en Educació Emocional, membre del GROP -Grup de Recerca d’Orientació Psicopedagògica de la UB- i responsable de la planificació i el desenvolupament del Programa Look Inside de DOMINIQUES. Ens explicarà com els nostres fills i les nostres filles generen i gestionen les seves emocions i del nostre paper com a família en el seu desenvolupament emocional.

És una bona oportunitat d’escoltar, de les mans dels experts, aquest Programa que està aportant tant a tota la Comunitat Educativa: Famílies, Alumnat, Docents i Treballadors/es de Dominiques.

Conferència: Massa pantalla?

La xerrada Massa pantalla? tindrà lloc dijous 20 de febrer a les 19.15h a càrrec de MARC MASSIP, llicenciat en Psicologia i fundador de l’Institut Psicològic Desconecta, ens parlarà de l’addicció a les pantalles. “Massa pantalla? Conferència per a pares” ens farà conèixer dades reveladores sobre l’ús del mòbil i ens explicarà com utilitzar i com protegir els nostres fills d’aquesta nova addicció.

Marc Massip és autor del llibre Desconecta (Libros Cúpula), un llibre pràctic per descobrir el nostre grau de dependència al mòbil i posar fre a aquesta nova alerta social.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website