map-marker

Mallorca, 349 - 08013 Barcelona

telephone

93 207 31 65

envelope

barcelona@dominiquesbcn.cat

pointer-up

CLICKEDU

Jornades al nostre Batxillerat

📝Treballs, organitzadors visuals, 📊 gràfics, esquemes, aplicacions📱, exàmens, 📚 llibres, dossiers, 📒 apunts, 💻pàgines web, Classroom.
Durant una jornada especial, el nostre alumnat de Batxillerat va posar tot el seu material i tota la seva experiència a l’abast dels nois i de les noies de 4t d’ESO 🚸 per explicar-los el Batxillerat a Dominiques Barcelona:
Quin horari té⏰?
Quines matèries es fan📚?
Com són les classes🆒?
I els profes👩‍🏫?
Com s’avalua🆗?
És difícil treure bona nota🔝?
I el Treball de Recerca🔎?
I les PAU📝?
A més, van veure un 📽️ audiovisual que recull el testimoni i les vivències d’exalumnes quan van fer Batxillerat en el nostre centre. Un orgull i una gran satisfacció veure’ls i escoltar com han aconseguit fer realitat el seus somnis acadèmics i professionals.
Així, escoltant, preguntant, explicant, compartint anècdotes😏, dubtes🤔, secrets 🤫, impressions😉, neguits😕, expectatives☺️ i emocions🤗, tots i totes van gaudir d’una bona jornada d’informació, d’orientació i d’assessorament.
❤️Gràcies a la Coordinadora de Batxillerat; gràcies a l’alumnat, als tutors i a les tutores, i a tot el professorat de 4t d’ESO i Batxillerat per fer possible aquesta jornada i donar visibilitat al relleu i la continuïtat a Dominiques Barcelona.
✅ Batxillerat Dominiques
❇️El nostre Batxillerat
✳️T’hi apuntes?