map-marker

Mallorca, 349 - 08013 Barcelona

telephone

93 207 31 65

envelope

barcelona@dominiquesbcn.cat

pointer-up

CLICKEDU

Jornades al nostre Batxillerat

馃摑Treballs, organitzadors visuals, 馃搳 gr脿fics, esquemes, aplicacions馃摫, ex脿mens, 馃摎 llibres, dossiers, 馃搾 apunts, 馃捇p脿gines web, Classroom.
Durant una jornada especial, el nostre alumnat de Batxillerat va posar tot el seu material i tota la seva experi猫ncia a l’abast dels nois i de les noies de 4t d’ESO 馃毟 per explicar-los el Batxillerat a Dominiques Barcelona:
Quin horari t茅鈴?
Quines mat猫ries es fan馃摎?
Com s贸n les classes馃啋?
I els profes馃懇鈥嶐煆?
Com s’avalua馃啑?
脡s dif铆cil treure bona nota馃敐?
I el Treball de Recerca馃攷?
I les PAU馃摑?
A m茅s, van veure un 馃摻锔 audiovisual que recull el testimoni i les viv猫ncies d’exalumnes quan van fer Batxillerat en el nostre centre. Un orgull i una gran satisfacci贸 veure’ls i escoltar com han aconseguit fer realitat el seus somnis acad猫mics i professionals.
Aix铆, escoltant, preguntant, explicant, compartint an猫cdotes馃槒, dubtes馃, secrets 馃か, impressions馃槈, neguits馃槙, expectatives鈽猴笍 i emocions馃, tots i totes van gaudir d’una bona jornada d’informaci贸, d’orientaci贸 i d’assessorament.
鉂わ笍Gr脿cies a la Coordinadora de Batxillerat; gr脿cies a l’alumnat, als tutors i a les tutores, i a tot el professorat de 4t d’ESO i Batxillerat per fer possible aquesta jornada i donar visibilitat al relleu i la continu茂tat a Dominiques Barcelona.
鉁 Batxillerat Dominiques
鉂囷笍El nostre Batxillerat
鉁筹笍T’hi apuntes?

CreaEscola Quality Certificate for Education Website