map-marker

Mallorca, 349 - 08013 Barcelona

telephone

93 207 31 65

envelope

barcelona@dominiquesbcn.cat

pointer-up

CLICKEDU

Sant Jordi a l’Escola!

La setmana de Sant Jordi ha estat una setmana plena d’activitats emocionants per a l’alumnat de la nostra escola. Els nostres alumnes de tots els cursos han participat en diferents activitats per celebrar aquesta festivitat tan especial per a nosaltres.

Per començar, vam organitzar una setmana cultural plena de tallers, conferències i activitats relacionades amb la literatura, la cultura i la llegenda de Sant Jordi.

A més, vam celebrar la tradicional cerimònia d’entrega dels premis dels Jocs Florals. Els nostres alumnes van presentar poemes i narracions en diferents llengües i ens va impressionar la seva creativitat i habilitat lingüística.

Per acabar la setmana, els nostres alumnes grans van llegir contes i històries als alumnes petits, fomentant així la lectura i la comprensió entre els diferents cursos: a l’Escola Creixem Plegats! Va ser una activitat molt enriquidora per a tots, ja que els alumnes petits van aprendre de les experiències dels més grans, mentre que els alumnes grans van practicar les seves habilitats de comunicació, llenguatge i van tenir cura dels seus companys i companyes més petits, fent més forts els lligams.

En resum, ha estat una setmana plena d’emocions i activitats, en què hem pogut celebrar la cultura catalana i fomentar les relacions entre els alumnes de diferents cursos. Estem molt orgullosos dels nostres alumnes i esperem poder seguir celebrant aquesta festivitat amb ells per molts anys més.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website