map-marker

Mallorca, 349 - 08013 Barcelona

telephone

93 207 31 65

envelope

barcelona@dominiquesbcn.cat

pointer-up

CLICKEDU

Trobada Anual Look Inside

❤️⭐️Divendres passat vam celebrar la trobada anual dels Equips Look Inside de Dominiques a Saragossa. Una jornada plena d’aprenentatge i inspiració, conduïda per la Laia Mestres, formadora i creadora del Programa Look Inside.

✌️Els equips vam teixir lligams i vam compartir coneixements per seguir avançant en el camí cap a l’excel·lència en l’educació emocional.
L’objectiu comú és ser escoles emocionalment competents, i cada pas que fem ens acosta més a aquest propòsit. Durant la trobada, vam tenir l’oportunitat de compartir experiències, conèixer les pràctiques innovadores i aprendre de les metodologies utilitzades en el marc del programa “Look Inside” en les diferents escoles🤩.

🥰 També vam rebre noves idees i eines per continuar desenvolupant les pràctiques educatives. Estem emocionats per posar en pràctica les novetats i veure com influeixen positivament en els nostres infants i joves⭐️!

🌼Seguim treballant amb passió i dedicació per oferir una educació integral, on l’educació emocional és una peça clau. Reafirmem el nostre compromís amb l’educació emocional i social, preparant als estudiants perquè siguin persones equilibrades, empàtiques i amb habilitats per afrontar els reptes de la vida.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website