map-marker

Mallorca, 349 - 08013 Barcelona

telephone

93 207 31 65

envelope

barcelona@dominiquesbcn.cat

pointer-up

CLICKEDU

Visita Erasmus +

Dins del Programa Erasmus +, estudiants i professors d’escoles de Turquia🇹🇷 ens han visitat, durant aquests mesos de novembre i desembre, per observar com desenvolupem les STEAM de Sherlock EDU.

Han pogut veure i viure com el nostre alumnat de Primària, Secundària i Batxillerat treballa les competències digitals a través de matèries com Informàtica🖥️, Tecnologia🔋, Robòtica👾, Comunicació Audiovisual🎥, Impressió 3D, Programació, etc. També han pogut observar com emprem a altres matèries diverses eines tecnològiques: ClassRoom, Drive, Canva, Videoscribe, Science Bits, Fiction Express, etc. I també han gaudit amb la manera de treballar al Laboratori🔬, a Filosofia🤔, a English Theatre🎭, etc.


✅️Van quedar gratament sorpresos de les nostres instal•lacions i dels nostres serveis (pati, aules, menjador, unitat canina, espai de migdiada); de la nostra manera de treballar les competències emocionals amb l’Escull de le Emocions❤️; de la professionalitat dels docents i del tracte amb l’alumnat🥰; i especialment, de com s’han sentit acollits pels nostres estudiants, tot compartint en anglès aprenentatges, tradicions i cultura.


🔝Certament, ha estat una molt bona experiència “internacional” i una gran oportunitat per millorar el nostre anglès i per mostrar amb orgull la nostra escola.

CreaEscola Quality Certificate for Education Website